Source: Memórias do Instituto Butantan. Conference titles: Annual Scientific Meeting. Unidade: FCF
Subjects: ANTIOXIDANTES, ENZIMAS
ABNT
MANCINI, Dalva Assunção Portari et al. Effect of aqueous extract of pequi (Caryocar brasiliensis, Camb) on antioxidant enzymes in liver. Memórias do Instituto Butantan. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 20 maio 2024. , 2009APA
Mancini, D. A. P., Pinto, J. R., Lima, A., Silva, A. M., & Mancini-Filho, J. (2009). Effect of aqueous extract of pequi (Caryocar brasiliensis, Camb) on antioxidant enzymes in liver. Memórias do Instituto Butantan. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.NLM
Mancini DAP, Pinto JR, Lima A, Silva AM, Mancini-Filho J. Effect of aqueous extract of pequi (Caryocar brasiliensis, Camb) on antioxidant enzymes in liver. Memórias do Instituto Butantan. 2009 ; 66[citado 2024 maio 20 ]Vancouver
Mancini DAP, Pinto JR, Lima A, Silva AM, Mancini-Filho J. Effect of aqueous extract of pequi (Caryocar brasiliensis, Camb) on antioxidant enzymes in liver. Memórias do Instituto Butantan. 2009 ; 66[citado 2024 maio 20 ]